Drugi sezon „Sztuki mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem w Food Network
W niedzielę 17 marca br. kanał Food Network rozpocznie emisję drugiej edycji programu kulinarnego „Sztuka mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem.
W nowym sezonie Jakubiak wyruszy w Polskę i odwiedzi restauracje, przydrożne karczmy i gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą prowadzącemu sekrety swoich najlepszych potraw.
Tomasz Jakubiak w pierwszym odcinku skosztuje tradycyjnych serbskich potraw w położonej pod Warszawą Karczmie Guča. Gospodarz porozmawia o serbskich kulinariach
i przygotujemy jagnięcinę na szpadzie. Z kolei w swojej kuchni Tomek pokaże widzom, jak zrobić doskonałą pieczoną kiełbasę w przyprawach ze słodką cebulką i domową musztardą oraz pieczony boczek z ziemniakami.
Premierę drugiego sezonu „Sztuki mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem w Food Network zaplanowano na niedzielę 17 marca br. o godz. 13.15.
Dołącz do dyskusji: Drugi sezon „Sztuki mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem w Food Network