Do zespołu Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO dołączył nowy szef kuchni, Paweł Serafin. Jego zadaniem będzie zbudowanie i wdrożenie nowej koncepcji oferty szkoleniowej dla klientów HoReCa.
Paweł Serafin swoją karierę zawodową rozpoczął w 2004 roku, a doświadczenie zdobywał w Londynie w takich restauracjach jak Arancia, Manicomio, More i Zucca. Po powrocie do Polski przez 5 lat związany był z restauracją Freta 33, gdzie pełnił rolę szefa kuchni. W latach 2015 – 2016 pracował jako szef kuchni w restauracji Winny Garaż, wyróżnionej w Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2016.
Choć z wykształcenia jest inżynierem w zakresie zarządzania przedsiębiorstwem, to gotowanie od zawsze było jego pasją, a praca w gastronomii sprawia mu największą przyjemność.
W MAKRO Paweł Serafin będzie odpowiedzialny za zbudowanie i wdrożenie nowej oferty szkoleniowej dla klientów HoReCa.
Akademia Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO to miejsce spotkań klientów oraz pracowników sieci, pragnących rozwijać się w zakresie Aktywnej Sprzedaży. Misją Akademii jest wspieranie przedsiębiorców z branży gastronomicznej oraz handlu detalicznego w podnoszeniu konkurencyjności na rynku oraz dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań biznesowych.
dostarczył infoWire.pl