Magazyn „Sól i pieprz” z nową makietą i działami
W środę, 23 maja na rynku pojawi się odświeżone wydanie dwumiesięcznika „Sól i Pieprz” (Wydawnictwa Burda International Poland). Magazyn przygotowano z nową makietą oraz rubrykami o zdrowym odżywaniu, gotowaniu z dziećmi, dietach oraz radami dla gospodyń.
„Sól i pieprz” obecny na polskim rynku od 22 lat jest skierowany do osób lubiących dobrą kuchnię w niskiej cenie, szukających własnych inspiracji na potrawy. Redakcja przygotowała dla nich nową, odświeżoną makietę i nowe rubryki, które mają ułatwić czytelnikom poruszanie się po magazynie. W nowych działach znajdą oni informacje o gotowaniu z dziećmi, sekcję o dietach i zdrowym odżywianiu oraz rady dla gospodyń.
„Sól i pieprz” jest pismem dla kobiet, które lubią gotować i przygotowują posiłki dla rodziny. Redakcja proponuje im pomysły na szybkie przekąski i łatwe dania, a także przepisy na sezonowe ciasta, desery czy specjalne okazje. W dziale „Kolekcja” publikowane są przepisy do zbierania dla czytelniczek. Dwumiesięcznik został także uzupełniony o dział „Piękna, szczupła i zdrowa”, gdzie oprócz przykładów potraw dla osób z różnymi ograniczeniami żywieniowymi prezentuje się rady i ciekawostki dotyczące zdrowego odżywiania.
Magazyn ma 68 stron, kosztuje 5,99 zł. Promocja wydania obejmuje tytuły i portale należące do Burda International Poland.
Dołącz do dyskusji: Magazyn „Sól i pieprz” z nową makietą i działami