Miesięcznik „Przyślij przepis!” w nowej odsłonie
W środę 6 czerwca br. w sprzedaży ukazało się odświeżone wydanie miesięcznika „Przyślij przepis!” (Burda International Polska). Pismo zyskało czytelniejszą makietę oraz zostało poszerzone o porady i ciekawostki kulinarne.
Miesięcznik „Prześlij przepis!” powstaje z przepisów nadesłanych przez czytelników i zamieszczonych w serwisie przyslijprzepis.pl. Wydanie lipcowe zostało odmienione i ukazało się w odświeżonej odsłonie.
- Zmiany, których dokonaliśmy na podstawie badań przeprowadzonych wśród naszych czytelników, objęły przede wszystkim szatę graficzną magazynu, zwracaliśmy także uwagę na nowoczesne przedstawianie treści i rubryki, które naszym czytelnikom ułatwiają nawigację po piśmie - mówi Anetta Sokołowska, redaktor naczelna „Prześlij przepis!”.
Wśród wprowadzonych zmian są bardziej przejrzysta szata graficzna i nowe fonty, dzięki czemu nadsyłane przez czytelników materiały lepiej się prezentują. Unowocześniono także oznaczenia przy artykułach oraz wprowadzono ikony i znaczki (www.prześlijprzepis.pl, Rada, Czas gotowania, Testowała redakcyjne testerka, Tylko 35 minut, Danie bez mięsa). Zwiększony został dział zawierający „Babcine receptury”.
W związku ze zmianami wprowadzanymi w magazynie, wydawca zwiększył kwotę wynagrodzenia za udział w sesji okładkowej - do 1000 zł. - Bardzo nam zależy na docenieniu rodzin, które chciałyby być pokazane w naszym magazynie. Zdajemy sobie sprawę, że jest to dla nich nie tylko wielkie przeżycie, ale także powód do dumy przed znajomymi i przyjaciółmi. Sesja okładkowa to także poświęcony czas, dlatego zdecydowaliśmy się na docenienie naszej rodziny z okładki również finansowo - tłumaczy Anna Jabłońska, senior business manager segmentu food & garden w Burda International Polska.
Cena magazynu i liczba stron nie uległy zmianie: „Prześlij przepis!” kosztuje 1,79 zł i liczy 68 stron.
Nową odsłonę pisma wspiera kampania promocyjna w czasopismach i mediach elektronicznych wydawnictwa Burda.
Dołącz do dyskusji: Miesięcznik „Przyślij przepis!” w nowej odsłonie