„Moje gotowanie” z nową makietą i z większą ilością porad
Po badaniach fokusowych Wydawnictwo Burda przeprowadziło relaunch miesięcznika „Moje gotowanie”. Czerwcowe wydanie zyskało odświeżoną makietę oraz nowe rubryki.
Pismo zmieni charakter na bardziej poradniczy, otrzymując bardziej czytelną i praktyczną nawigację oraz nową makietę. Wydawca wprowadza także indeks obrazkowy, dzięki któremu czytelnik łatwiej odnajdzie przepisy. Magazyn powiększy się o rubryki: Retro kuchnia, Samo mięso, Na zapas i Kuchnia fit.
- Z badań wiemy, że nasze czytelniczki czasami szukają potraw, które wykonuje się szybko, innym razem chcą się zanurzyć w przyjemności gotowania, a kiedy indziej - nauczyć czegoś od mistrzów kuchni - mówi Renata Chodorowska, redaktor naczelna „Mojego gotowania”.
W nowym layoucie pojawią się dodatkowe elementy graficzne i ikonki ułatwiające wybór dań. Przepisy będą sygnowane zdjęciami kucharzy i znanych na rynku autorów kulinarnym, m.in. Agaty Wojdy, Kingi Błaszyk-Wójcickiej, Beaty Szewczyk-Grątkowskiej czy Agnieszki Herman.
Czerwcowe wydanie „Moje gotowanie” ukaże się 18 maja br. Pismo kosztuje 9,99 zł.
Relaunch miesięcznika wspiera kampania promocyjna w telewizji (m.in. TVN, kanały tematyczne), w punktach sprzedaży prasy w całej Polsce, a także w tytułach prasowych i serwisach internetowych Burda International Polska.
Dołącz do dyskusji: „Moje gotowanie” z nową makietą i z większą ilością porad