SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Ruszyły castingi do drugiej edycji „Hell’s Kitchen”

Polsat poszukuje uczestników do drugiej edycji kulinarnego reality-show  „Hell’s Kitchen”. Na antenie stacji pojawi się ona jesienią tego roku.

Wojciech Modest Amaro w „Hell's Kitchen” Wojciech Modest Amaro w „Hell's Kitchen”

Polsat jest jeszcze w trakcie emisji pierwszej odsłony formatu, ale stacja szuka już uczestników do kolejnego sezonu programu. O tym, że drugą serię reality-show widzowie Polsatu obejrzą jesienią informowaliśmy jako pierwsi na początku maja (więcej na ten temat).

Aby wziąć udział w castingu należy wysłać pocztą elektroniczną wypełnioną ankietę na adres zgloszenia@hellskitchen.com.pl. Zgłoszenie powinno zawierać również dwuminutowy film z autoprezentacją i trzy zdjęcia.

W reality-show „Hell’s Kitchen - Piekielna kuchnia” 14 znawców sztuki kulinarnej, podzielonych na dwie drużyny, rywalizuje w prowadzeniu restauracji. Po każdym odcinku odpada jeden z nich. Zwycięzca wygra 100 tys. zł i dostanie pracę w restauracji Atelier Amaro.

Program, oparty na amerykańskim formacie, prowadzi Wojciech Modest Amaro, a za produkcję wykonawczą odpowiada Jan Kępiński i jego firma Jake Vision.

Pierwsza seria programu „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” emitowana jest w Polsacie we wtorki o godz. 20.05. Z danych Nielsen Audience Measurement wynika, że po czterech jej odcinkach średnia oglądalność wyniosła 1,69 mln widzów. Przełożyło się to na 10,76 proc. udziału w grupie 4+ oraz 17,13 proc. w 16-49 (więcej na ten temat).

Dołącz do dyskusji: Ruszyły castingi do drugiej edycji „Hell’s Kitchen”

4 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Stanisław
Nie oglądam i nie będę oglądał. Mam dzieci i nie muszą ciągle słuchać przekleństw z telewizora.
0 0
odpowiedź
User
bat na debili
Stanisław, przekleństwa jakbyś wiedział są ocenzurowane, a pozatym tak wygląda praca w prawdziwej kuchnii - stres, mało czasu, poganianie itd. Aż dziw mnie bierze że takich podstawowych rzeczy nie wiesz, ale cóż - rób jak chcesz.
0 0
odpowiedź
User
Beda
Świetnie pokazana kuchenna rzeczywistość restauracji. Nie ma zmiłuj. Amaro świetny w swoim drugim obliczu. Dobry wybór Polsatu. I dobra decyzja o kolejnej edycji.
0 0
odpowiedź